Ja się pojawię około 20, jak tylko uszczelnię chłodzenie i spróbuję ścignąć jeszcze Tomiego i Kruchego.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
SPAMU¦
Wysłany: Nie Lip 22, 2007 11:08 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie wiem czy Kruchy dziś dotarł na Bemowo, ale następny spot jest (po konsultacjach z Kruchym) planowany na środę wieczór. Będzie na nim do odbioru zamówiony MTF94 Mam nadzieję, że frekwencja także dopisze Co do godziny to również proponuję okolice 20.00. Co Wy na to
Tylko panowie z czerwonego BMW nas odprowadzili wzrokiem
czyżby ci sami, których TAK bardzo polubił Michaelp?
_________________ moja historia motoryzacji: - Fiat Cinquecento; 700; - Fiat Punto 1.2 8V; - Fiat Bravo 1.2
16V; - MG ZR 160; - Golf V 2.0TDI; - Golf VI GTD
Dokładnie to ci sami
Pozniej sie dowiedzialem, ze gdyby nie korek w Jankach to moze i jeszcze spotkalbym kolegow. No nic... co sie odwlecze to nie uciecze.
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Byliśmy z Kruszonem od 20:00 do 22:15, ale po rozmowie z Kruchym, który stwierdził, że tkwią w korku i raczej zajmie im to jeszcze sporo czasu rozjechaliśmy się do domów.
Wiem, że Tomi wrócił znad morza jakoś w nocy i też nie dotarł.
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
To znaczy, że musieliście jakoś minąć Kruchego po drodze, bo on o 22:10 powiedział, że tkwi w korku i to jeszcze potrwa, a wcześniej mówił, że Wy jesteście jeszcze za nim, dlatego się zwinęliśmy.
Jak za nim?
Z Janek to my pierwsi ruszylismy. Po chamsku sie troche wpychalem na pasy, ktore jechaly szybciej i jakos po 30 - 40 min. bylem przy okeciu
No nie istotne... mam nadzieje, ze w srode bedziecie
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Ale w środku tygodnia będzie ciężko dojechać, przynajmniej w przypadku ekip przyjezdnych
Hehe... Kiedy ten konkretny jest środtygodniowy właśnie ze względu na Przyjezdnego
Mogę nie zdążyć na 20.00... Po 18.00 przychodzą do mnie spece od Windowsów...
Wymierzyć i wycenić nowe, PVC
Ale będę się potem spieszył na Bemowo
Mam nadzieję, że się nie rozjedziecie po pół godziny...
_________________ "Racing Is Life. Anything that happens before or after is just waiting..."
S.McQueen, Le Mans
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum