Wysłany: Wto Lip 24, 2007 14:02 [R420] Problem z immobilajzerem
Typ: SDi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1996
witam
zostałem posiadaczem rowera 420 sdi z uszkodzonym kompem nie działa obrotomierz
abs i poduchy nabyłem na allegro kompa wraz z immo lusac 5as i pilotem, po wymianie zapala sie lampka abs i poduch oraz działa obrotomierz ale autko po 5sek gaśnie domyślam sie ze immo jest nie od pary
wiem ze można wywalić immo z ecu jestem elektronikiem mam programatory ale nigdzie
nie mogę dorwać wsadu do93c46 moze ktos z was wie jak to zrobić
sTERYD: zapomniałeś jeszcze nawiasy
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Wto Gru 28, 2010 23:29, w całości zmieniany 3 razy
SPAMU¦
Wysłany: Wto Lip 24, 2007 14:02 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Popraw temat na zgodny z zasadami... i w ogóle napisz jakiś temat, bo z tego ze podaleś sam model to nic nie wynika
[ Dodano: Wto Lip 24, 2007 3:23 pm ]
może spróbuj go naprawić... Wygląda na to że pilot nie do końca rozbraja immo (ktoś o tym chyba wspominał), jeśli jestes elektronikiem, to powinieneś dać mu radę
ewentualnie pogadaj z PHJOWI, on ma trochę doświadczeń jeśli chodzi o walkę z immo
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum