Pozdrowienia dla klubowego Roverka 200 dostojnie jadącego przez Sanok. Niestety nie mogłem pozdrowić bo jechałem białym Berlingiem i dziwnie by to wyglądało.
Coraz więcej Roverków przejeżdżających przez Sanok a ten klubowy... no no no może by tak jakiś spocik w bieszczadach?
A o to fotka którą zdążyłem pyknąć telefonem
_________________ Pozdrawiam Kozik
SPAMU¦
Wysłany: Pon Lip 23, 2007 19:08 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Jakiś czas temu powstał pomysł spotu ogólnopolskiego na jesieni właśnie w Bieszczadach. Mogło by byc z tego całkiem miłe spotkanie, conajmniej na miare ostatniego zlotu w Jachrance. Trzeba tylko mocno forsować ten pomysł.
Jestem za!!
Może zarząd się skusi na zmiane miejsca zlotu. Zlot w Bieszczadach zawsze odpadał bo nie było tam żadnego toru czy też lotniska na zabawy. Ale skoro Zlot jesinny ma być zlotem typowo integracyjnym to możnaby rozważyć tą opcje...
Może zarząd się skusi na zmiane miejsca zlotu. Zlot w Bieszczadach zawsze odpadał bo nie było tam żadnego toru czy też lotniska na zabawy.
E, no... Jazda na czas wielką pętlą bieszczadzką to by było coś...
Taki trochę Cannonball.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum