Nie oddaje to w/g mnie rzeczywistej predkosci lacza.
Ok. godz. 3:00 - 4:30 zapuszczony w cronie test na laczu 30mbit/s w obie strony
wynik byl ok. 11mbit download a 4mbit upload...
ok. godz. 8:30 (gdzie lacze osiedlowe jest prawie nietkniete w dzien powszedni) na speedtest z linka powyzej transfer byl 510 kbit/s download i 3mbit/s upolad
W tym czasie plik sciagniety ze strony noc.gts.pl lecial z predkoscia 2688 KB/s czyli 2688 * 8 = 21504 kbit/s
Pozdrawiam,
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
pewnie o to co wyżej napisał MaReK ... na podanej stronie numion.com ... mam 3.7 / 0.76 ..... wiec róznica jest .... ogólnie to po prostu szybko chodzi ten mój net a czy to 5 czy 3 ma w takiej sytuacji niewielkie znaczenie .... dziś ściągałem plik z forum ponad 5MB i po kliknięciu i otwirzeniu strony ściągania w operze zobaczyłem tylko 3... 2 ...1 zakończono ... wiec razem było to poniżej 10 sekund .... wystarczy po prostu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum