Czyli to byłeś Ty ))))))
Miałam zagwostkę. Pilot jechał ze mną, nie wolno gadać przez komórkę tylko patrzeć na drogę
Swoją drogą ściągnęłam Cię myślami. Jechaliśmy przez Zator i mówię do Andrzeja żeby szukał budowy to zrobimy Ci niespodziankę Budowy nie obczailiśmy żadnej, za to Ciebie kilka kilomtrów dalej
Wielkie buziaki i pozdrowienia
Czyli to byłeś Ty ))))))
Miałam zagwostkę. Pilot jechał ze mną, nie wolno gadać przez komórkę tylko patrzeć na drogę
Swoją drogą ściągnęłam Cię myślami. Jechaliśmy przez Zator i mówię do Andrzeja żeby szukał budowy to zrobimy Ci niespodziankę Budowy nie obczailiśmy żadnej, za to Ciebie kilka kilomtrów dalej
Wielkie buziaki i pozdrowienia
tak to ja
jak juz nadmieniłem byłem lekko zajęty - staram się tego nie robić ale miałem zwariowany dzień rano zalewanie fundamentów nad ziemią a po południu wizyta w pracy i właśnie podczas powrotu mnie przyłapaliście
pozdrowionka
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum