Ja będę jechał z Mazur, ale postaram się wyjechać tak, żeby być 20:30.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Wysłany: Czw Sie 09, 2007 09:39 Re: Bemowo 12 sierpnia 2007
Tomi napisał/a:
Czy koś się pisze?
ja z pewnością tyż bendem
P.S. przy okazji się przypomnę o klipsika do pałąga od maski (sesemesa-przypominajkę pewnie jeszcze w niedzielę wyślę)
_________________ moja historia motoryzacji: - Fiat Cinquecento; 700; - Fiat Punto 1.2 8V; - Fiat Bravo 1.2
16V; - MG ZR 160; - Golf V 2.0TDI; - Golf VI GTD
Tomi [Usunięty]
Wysłany: Czw Sie 09, 2007 09:41
Tempest napisał/a:
sesemesa-przypominajkę pewnie jeszcze w niedzielę wyślę
Poproszę w sobotę. W niedziele, nie będę jechał od siebie, więc moze być za późno na przypomnienie
kina z chłopem nie przewiduję... w tym roku już było:roll:
aaa, czyli tydzień temu to specjalne wyjście było, skoro raz do roku chodzicie do kina?
_________________ moja historia motoryzacji: - Fiat Cinquecento; 700; - Fiat Punto 1.2 8V; - Fiat Bravo 1.2
no a jak ale to też z tego powodu że coraz mniej sensownych filmów jest...
a kto chodzi do kina na sensowne filmy?
przedwczoraj byłem na Simpsonach i miałem niemały ubaw (nie mówiąc już o Shrek'u gdzie zrywałem boki )
To moze wybierzemy sie roverkowo do kina
Jak przegladalem repertuar to jest jakis film Motel na ktory moge isc... w sumie moge isc na wszystko, byle byl popcorn (wiadro) i duza cola
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
jeżeli chodzi wam o Death Proof to nawet mogę polecić
pierwsza część składa się z dwóch historii (1. dużo babskiej gadki; 2. dużo babskiej gadki, ale i sporo więcej akcji i śmiechu - ogólnie do polecenia)
ja osobiście czekam na I AM LEGEND z Willem Smithem - fajny wrzucik w reklamie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum