Wysłany: Pią Sie 10, 2007 12:47 [Freelander] Odłączyłem wał napędowy
Typ: i Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.8 Rok produkcji: 1998
Mam pytanko odłączyłem wał napędowy i czy coś sie może stać z samochodzikiem i czy można jeździć tak (oczywiście na razie bo czekam na reduktor). Pozdrawiam
[ Dodano: Pią Sie 10, 2007 1:54 pm ]
A ha wydaje mi się jak by sie coś zaczęło palić bo śmierdzi spalenizna w środku troszke
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Sob Gru 18, 2010 14:57, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Pią Sie 10, 2007 12:47 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Stać to sie nic nie powiinno, a ten smród to najprawdopodobniej olej ci kapie ze skrzyni na tą osłone a tam blisko idzie rura wydechy i stąd ten smród. A reduktor wyjąłeś? jak tak to z tamtej dziury kapie ci olej
nie da sie jechac bez reduktora dlatego ze prawa polos wchodzi w niego,ale tak jak mowia koledzy sprawdz ten olej ,tez mam to samo zrobione w swoim,ile placisz za reduktor??
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum