albo niekogo nie bylło albo ja nie trafiłem . czy to jest ten kompleks handlowym "Bemowo" na przeciwko lotniska ? przed zajednią (jak lecę od Białołęki)?
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
SPAMU¦
Wysłany: Nie Lip 29, 2007 21:50 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Witam wszystkich
Chciałbym poznać warszawskich braci z roverami, mam nadzieje,
że przyjmiecie "lewusa", czyli rovera z kierownicą po drugiej stronie ...
Czy jakieś spotkanka to są w Wawie organizowane ?
Pozdrawiam Robert
_________________ Roverek 216 SI w automaciku
kierownica z prawej strony
Witamy!
Wystrczy popatrzeć po tytułach w tym kąciku - praktycznie co tydzień w niedzielę wieczorem jest spotkanie.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Przyjezdzaj na Bemowo. Centrum handlowe Bemowo. Parking pod pizzeria da'grasso, a jesli nie bedzie tam nikogo to musisz wjechac na parking wielopoziomowy Carrefour'a i szukac nas po pozimoach... na pewno zobaczysz grupke roverkow i wtedy smialo wychodz, przedstaw sie i powiedz "Matata Hakuna... moj Rover to porzadna maszyna" i my wtedy Cie cieplo przyjmiemy
Pozdrowki i do zobaczenia.
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum