Paul ja dopiero dzisiaj na 100% załatwiłem wolne na sobotę (nocka miałem mieć).
W Piaście no niestety miejsc brakło, ale znalazłem wolne miejsca w O.W.Biały Żagiel. (tam gdzie ta wysepka "mała") podobno 2km od Piasta, wpław może jeszcze bliżej
Czwartek godz. +/-14.00 jeszcze były wolne miejsca. tel. 077/4212078 Pokoje2,3,4ro osobowe.
_________________ NIE POTRAFISZ PRZECZYTAĆ TEGO TEKSTU, WCIŚNIJ Ctrl +
SPAMU¦
Wysłany: Czw Sie 23, 2007 23:02 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Jeszcze nie wiem czy bede,zostawie was w niepewnosci do ostatniej chwili rozumiem ze spocik zaczyna sie o 16.00 ?Jeżeli bym przyjechał to od razu na 2 dni,bo na jeden sie nie opłaca!nocleg mam,w swoim roverku hehe.Już nie pierwszy raz! A jedzie ktoś może od strony Ostrzeszowa albo Sycowa? Jutro wszystko sie wyjaśni Pozdrawiam wszystkich którzy tam będą!
Witam.
A ja bylem na spocie i nie zaluje
Jak zawsze atmosfera zarąbista
Dziekuje organizatrom za ugoszczenie mnie piwem, kiełbaską i pyszną karkówką z grilla w wykonaniu małżonki Gawina
Orsonowi dziękuję za redbulla na drogę.
Dziękuje tez za wspolnie spedzony czas kolezance ze skody octavi i koledze z forda transita na radiu CB (moze zajrzą)
Dodatkowo podam, że ten dzien zakończył się dla mnie pozytywnie.
Zrobilem 620 km w obie strony. Moj R200 8v przezyl te podroz wysmienicie.
Udalo mi sie go rozbujac na gierkowce do 180 km/h
Nie dostałem żadnego mandatu... (na razie)
Warszawa - Turawa 13:20 do 16:39
Turawa - Warszawa 0:30 do 3:42
Pozdrwaiam,
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Witam
To ja też sie pochwale że byłem na spocie, miałem okazje na wizji poznać kilku forumowiczów i było bardzo przyjemnie i wesoło (chociaż nie mogłem zostac dłużej czego bardzo żałujemy z żoną ) dzięki wszystkim za mile spedzone popołudnie.
Tomaszi dzięki za Harnasia
Pozdrawiamy Piotr i Iwona
ultimate [Usunięty]
Wysłany: Nie Sie 26, 2007 17:25
Tomaszi napisał/a:
(...)
Dokładnie nie potrafię zlokalizować ośrodka "PIAST" na tej mapce, dlatego zakreśliłem tylko orientacyjnie miejsce gdzie się znajduje. Przypuszczalnie Roverki będą stać na którymś z tych parkingów, jakie są zaznaczone na mapce. Gwarantuję, że będzie łatwo zlokalizować miejsce spotkania.
(...)
Witam Wszystkich
No to bardzo żałuję że nie czytałem postów w piątek bo może chociaż po współrzędnych GPS bym Was znalazł!:( Przysięgam, że od 17 do 19 krążyliśmy po wszystkich parkingach zaznaczonych elipsą na podanej mapce, tych płatnych i tych dzikich i nie spotkaliśmy ANI PÓŁ Roverka. Chyba jesteśmy ciapy, skoro tam naprawdę byliście! Fakt, że pogoda była rewelacyjna i było w Turawie niespodziewanie dużo ludzi + w Borowiku było jakieś wesele nie usprawiedliwia naszego krótkowidztwa. Szkoda że nie miałem do nikogo komórki Zwiedziliśmy nawet podawaną w jednych z wcześniejszych postów Syrenkę - ośrodek na wyspie.
Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło: samochód wypucowany jak rzadko kiedy, piwko wypiliśmy przy grilu dziś a i poznaliśmy okolice Turawy jakich przez 30 lat życia w poliżu nie znaliśmy:) Np. promenada spacerowa była dla nas zaskoczeniem, a ponoć była tam "od zawsze".
No to ładnie
My mieliśmy zaparkowane samochody na parkingu wewnętrznym ośrodka i nie było ich widać Borowik był rzut beretem od nas, na śniadanie dziś tam poszliśmy. Szkoda, wielka szkoda
To prawda, samochody były zaparkowane na wewnętrznym parkingu, ale dzisiaj całe popołudnie spędziliśmy na promenadzie, trudno nas było nie zauważyć ze wzlgędu na liczbę osób, poza tym ZTCP to 4 osoby miały koszulki klubowe
ultimate [Usunięty]
Wysłany: Nie Sie 26, 2007 22:07
Szkoda, że nie postawiliście choć jednego pojazdu "na wabia" A tak to już parkingowi się zastanawiali co to za "black crusing Rover" się tam kręcił tam i z powrotem. I na promenadzie też byliśmy bo się dziecku lodów zachciało.
Niemniej pewnie jeszcze będzie się okazja spotkać!
Witam
Było to moje pierwsze spotkanie na "żywo" z klubowiczami tego forum i jestem pod pozytywnym wrażeniem. Wspaniała atmosfera spotu w rodzinnym klimacie.
Fakt, stanowisko było trochę zamaskowane, ale miejscowi (parkingowi i właściciele ośrodków) ku mojemu zdziwieniu, wskazali mi prawidłową drogę do miejsca spotkania.
Tomaszi
Dziękuje za ten turawski spot, byłeś w końcu głównym organizatorem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum