Wczoraj od godziny 00:00 do 1:20 musiałem zablokować forum.
Forum domagało się synchronizacji postów i dla dobra wyniku tej operacji należało zablkować wszystkie inne funkcje, a zwłaszcza czytanie/pisanie postów.
Pozdrawiam,
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
No przeciez napisalem Jak tylko uruchomilo sie forum poszedlem spac.
A ze choroba mnie meczy to o 4 z minutami sprawdzilem jeszcze raz czy wszystko dziala
Pozdrawiam,
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
ważne, że działa i jest wszystko w porządku
jak ja się wczoraj zdziwiłem ... napisałem posta kliknąłem < wyślij>, a tu komunikat:
"z przyczyn technicznych forum niedostępne"
...a dzisiaj rano już zapomniałem gdzie pisałem
_________________ zanim się wygłupisz polecam: nasza strona główna, techniczny FAQ, forumowa szukajka, punkty pomógł ...
Marek mogłes spokojnie dzis o 18 to zrobić, bo i tak wszyscy bedą przed TV....
oj nie wszyscy Łukasz, nie wszyscy
no właśnie, nie wszyscy
_________________ moja historia motoryzacji: - Fiat Cinquecento; 700; - Fiat Punto 1.2 8V; - Fiat Bravo 1.2
16V; - MG ZR 160; - Golf V 2.0TDI; - Golf VI GTD
to ja na wszelki wypadek się ładnie zarumienię ...
A teraz na poważnie ... gdybym Ci opowiedział gdzie ja mam polską piłkę nożną to w życiu byś nie uwierzył, że można ją mieć tak głęboko
llygas napisał/a:
Szybciej po naszych klubowych kobietach bym sie spodziewał takiego podejścia...
nie wywołuj wilka z lasu
_________________ zanim się wygłupisz polecam: nasza strona główna, techniczny FAQ, forumowa szukajka, punkty pomógł ...
A teraz na poważnie ... gdybym Ci opowiedział gdzie ja mam polską piłkę nożną to w życiu byś nie uwierzył, że można ją mieć tak głęboko
Eee... Powiem Ci, że też tak miałem, ale, jako, że mecze traktujemy z przyjaciółmi jako dobry powód do spotkania się przy piwku w znajomej knajpie, to ostatnio zacząłem oglądać troche meczy reprezentacji i od czasu kiedy trenerem jest Leo Benhakker na prawdę wygląda to dużo lepiej niż kiedyś, techniki może nadal im troche brakuje, ale za to widać, że ktoś ich wreszcie zmotywował i chce im się grać, o czym świadczą choćby wyniki z Portugalią.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum