Typ: IDT Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2004
Witam
Wczoraj pojawił sie kolejny problem z roverkiem. Montowałem odcięcie rozrusznika i po zdjęciu płyty pod kierownicą aby dostać sie do kabelków, zapaliła sie kontrolka SRS. Teraz bawi sie ze mną i mruga sobie jak ma ochotę. Czasami zapali sie w czasie jazdy, czasami nie świci sie w ogóle... nawet po przekręceniu zapłonu. Sprawdziłem wszystkie możliwe złącza, bezpieczniki i nic. Cholernie działa mi na nerwach..... Ma ktoś jakiś pomysł?
Pozdrowienia
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Sro Gru 29, 2010 18:56, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sro Wrz 12, 2007 16:54 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
ja na Twoim miejscu raz jeszcze bym sprawdził wszystkie elektryczne podłączenia koncentrując się na tych, które dotyczą takiego grubego, żółtego kabelka
_________________ zanim się wygłupisz polecam: nasza strona główna, techniczny FAQ, forumowa szukajka, punkty pomógł ...
Musiałeś ruszyć coś w kablach/złączach SRS. To te wszystkie żółte przewody i kostki.
Posprawdzaj dokładnie, czy są czyste i mają dobry kontakt. Pamiętaj, aby robić to przy wyłączonym zapłonie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum