Wysłany: Pią Wrz 21, 2007 12:25 Kolejny nowy użytkownik Roverka :)
Witam Wszystkich.
To może i ja się ujawnię
Od paru dni cieszę się 416Si w ładnym Zielono-butelkowym metalicznym kolorze. Ale po tych paru dniach dopadło mnie HGF (czy jak to nazywacie), więc jeszcze parę groszy muszę dołożyć. (z tego wniosek, że silnik był zrobiony tylko na sprzedaż)
Tak w ogóle to jestem z Huciska k/Rzeszowa.
Pozdrawiam i do zobaczenia na drodze.
SPAMU¦
Wysłany: Pią Wrz 21, 2007 12:25 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
witaj
szkoda, że w tak przykry sposób rozpoczynasz przygodę z ROVERkiem, ale miejmy nadzieję, że z problemem się uporasz i później wszystko już będzie cacy
_________________ zanim się wygłupisz polecam: nasza strona główna, techniczny FAQ, forumowa szukajka, punkty pomógł ...
Witamy na forum . No tak się często zdarza, że sprzedawcy uczciwi nie są . Ale, jak mówi giewu, naprawa u dobrego fachowca, a potem tylko cieszyć się z jazdy i pilnować czynności obsługowych .
z tego wniosek, że silnik był zrobiony tylko na sprzedaż
Nie jesteś pierwszym na tym forum "ubranym w trampki" przez "sprzedającego" oszusta. Ale zgodnie z radami.. wymień uszczelkę u dobrego fachowca i ciesz się jazdją... Ja to przeszedłem w tydzień po kupnie auta i do dziś mam spokój Głowa do góry.. będzie dobrze
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum