Wysłany: Pią Wrz 21, 2007 16:43 Na początek się przywitam.... :)
Witam wszystkich.
Od niedawna jestem właścicielem ślicznego (nie chwalę się wcale) Roverka 620 SDI....
Na razie szczęśliwym i mam nadzieję że tak zostanie... Ale z racji tego że autko nowe nie jest i że się takie wozy psują czasami (jak i każde inne) to pewnie będę miał dużo pytań.
I mam nadzieję że sam też będę mógł komuś od czasu do czasu pomóc.
Pozdrawiam.
SPAMU¦
Wysłany: Pią Wrz 21, 2007 16:43 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wysłany: Sob Wrz 22, 2007 16:07
ezy napisał/a:
Chyba nie ożywałeś taśmy przylepnej, co?!
Taśma to akurat żaden problem.... Ale wstążki niestety rysują i matowią lakier....
Jeszcze nie miałem czasu żeby to przytrzeć tak jak trzeba...
Ale wszystkim na przestrogę mówię żebyście uważali przy takich okazjach...
Wysłany: Sob Mar 15, 2008 21:18
Tak sobie pomyślałem, że jakiś czas już tu jestem... Nie mało się dowiedziałem i chcąc wspierać taką fajną stronkę opłaciłbym składeczkę klubową i zmienił status na dumnie brzmiący "Klubowicz"
Jakby tu przez przypadek zajrzał ktoś kompetentny to może napisać czy minimalna składka to nadal 40zł.... I czy dane na stronie głównej (znaczy nr konta i te rzeczy są aktualne)...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum