Czy Ktoś z Roverkowiczów kupowął może przegub zewnętrzny ze strony internetowej www.4cars.pl. Chodzi o przegub do dieselka o oznaczeniu G1K007GLO??
Mój prawy dopomina sie wymiany, niestety w Tomatimie nie ma podobnie na Allegro.
Lewy który wymieniłem 2 miesiace temu kosztował krocie i wiem ze można dostac taniej dlatego poszukuje w necie.
Link do stronki:
http://www.4cars.pl/c/aut...20/przegub.php.
Pozdro
SPAMU¦
Wysłany: Pon Wrz 24, 2007 19:00 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Racja, cho... Pewnie dlatego, że dodaje z pracy i coś nie teges z przegladarka. W kazdym razie czy Ktoś może korzystał z usług tego sklepu w opisanym przypadku??
Wysłany: Pon Paź 20, 2008 18:37
Jeszcze jest taka stronka http://kamoka.pl/ , niestety w katalogu ma stronie nie ma marki Rover, ale można poszukać w ekwiwalentnych modelach hondy, albo spytać się ich mailem.
Taaaa, żeby sprzedać Ci te, co akurat ma
GLO jest spoko, robi przeguby na pierwszy montaż wielu aut (ZTCW).
HOLZER też jest OK, sam od roku jeżdżę i nie narzekam, a tu jeszcze cena niezła
Taaaa, żeby sprzedać Ci te, co akurat ma
GLO jest spoko, robi przeguby na pierwszy montaż wielu aut (ZTCW).
HOLZER też jest OK, sam od roku jeżdżę i nie narzekam, a tu jeszcze cena niezła
No to wiec kupie te przeguby Holzer
dziękuje za poradę
oraz
Dziękuje blue za stronke, fajna
_________________ ( ͡° ͜ʖ ͡°) Diagnostyka i Chip Tuning Rover/MG Diesel oraz kodowanie pilotów
No to podepne się pod temat
Też musze wymieni prawy przegub a najlepiej 2 od razu
Czy do mojego roverka te z allegro co podał Remi55, też będą pasować pytam bo ja nie mam ABS. Chyba nie bo tam pisze że tylko z ABS
Pytam bo nie ufam tym co sprzedawają bo kilka razy już kupiłem parę części do rovera i okazało się że to nie od niego np. kupiłem obudowę filtra gość zapewniał że od 200 a jak przyszło to okazało się że od 400 i nie za bardzo pasowało.
olaboga bo mam takie same objawy jak remi, że mi się czasem sam załączy ABS na suchym przy leciutkim hamowaniu więc chyba przeguby bo komp nie pokazał błędów : )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum