Marianowi_K chodzilo na pewno o atmosfere, a nie usterki auta
Dokładnie o to mi chodziło. Właścicielowi auta z usterką oczywiście szczerze współczuję...
maniaq napisał/a:
chlopaki szykujcie cos lepszego na spot
Jak jesteście tacy chętni do roboty, to może mi skrzynię (lub inne nie wiadomo co) naprawicie - a może przynajmniej uda się zdiagnozować "dziadostwo"?
Zaczynam na poważnie zastanawiać się nad przyjazdem w weekend do Warszawy... Jak będzie spocik to w sobotę czy w niedzielę?
Pozdrawiam!
_________________ Znalazłeś rozwiązanie problemu - opisz w ostatnim poście.
marek sie tak drazni z nami, ale on sil nabiera jak trzeba odkrecic swiece kluczem 4 czesciowym, stawia go to na nogi lepiej niz kazde lekarstwo swiata
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
kupi się mu zgrzeweczkę Tigerków i na pewno przyjedzie
za każdym razem narzeka na zdrowie i samopoczucie a jak tylko łyknie 1-2 to od razu ożywa
_________________ moja historia motoryzacji: - Fiat Cinquecento; 700; - Fiat Punto 1.2 8V; - Fiat Bravo 1.2
16V; - MG ZR 160; - Golf V 2.0TDI; - Golf VI GTD
JAK WSZYSKO PUJDZIE PO MYŚLI TO PRZYJADĘ SUUPER AUTKIEM MG
POZDRAWIAM
MARIUSZ 418 WAWA
super srebrną rakietą w której się zakochałem???
przez którą myślę już nad sprzedażą ZR-ki?
_________________ moja historia motoryzacji: - Fiat Cinquecento; 700; - Fiat Punto 1.2 8V; - Fiat Bravo 1.2
Czyli rozumiem, ze sklad na 30.09.2007 jest nastepujacy:
Tempest, Iinvit, Mariusz, Marian_K, Kruchy?, maciej?, MaReK jak się wykuruje tajgerkami, ja, Tomi?, Majkel, Maniaq, bicos, Valander? Panna Migotka?. Kto tam jeszcze? Ktos potwierdza?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum