Jeśli mnie tym razem moc nie opuści, to również się zjawię
Marek, zabierz ze sobą ten piękny kocyk, który miałeś na sobie na ostatnim spocie.
Jak sie nim opatulisz to nawet przymrozki Cie nie rusza
_________________ Był
Tomi [Usunięty]
Wysłany: Sob Wrz 29, 2007 12:34
kruszon napisał/a:
Tomi?
Najprawdopodobniej... może nawet trochę wcześniej niż o 20.30
Acha: jeśli nawet jutro na spot nie dotrę, to i tak wystarczająco bardzo się "najarałem", że na pewno na jakimś następnym się pojawię .
Pozdrawiam!
następny to już zlot będzie a nie spot
_________________ moja historia motoryzacji: - Fiat Cinquecento; 700; - Fiat Punto 1.2 8V; - Fiat Bravo 1.2
16V; - MG ZR 160; - Golf V 2.0TDI; - Golf VI GTD
nie chlopaki... przykro mi, bo chcialem Was zobaczyc "mordy wy moje" no i spotkac sie twarza w twarz z MG ZT V8 Ale niestety... nie chce sie doprowadzic do ruiny zdrowotnej zwlaszcza ze za tydzien Szumierad
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
nie ZT tylko ZS dzisiaj był
i to dokładnie ten, którego chciałbym kupić
jest może jakiś chętny na zakup młodego, mało jeżdżonego ZR-a?
_________________ moja historia motoryzacji: - Fiat Cinquecento; 700; - Fiat Punto 1.2 8V; - Fiat Bravo 1.2
16V; - MG ZR 160; - Golf V 2.0TDI; - Golf VI GTD
na szczescie bedac posiadaczem , to tyl oglada kto inny
mnie osobiscie to auto sie podoba ze wzgledu na silnik i zestrojenie zawieszenia. buda chyba ladniejsza byla w poprzednim modelu. Faktycznie to juz zecz gustu.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Ech... Dopiero po północy wróciłem z Bieszczadów i już nie bardzo byłem w stanie ruszyć na Bemowo...
Dobra wiadomość jest taka, że szkolenie w Belgii mi przesunęli i w Szumiradzie będę cały Zlot.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum