Myślę, że pora na kolejny spot. Tym bardziej, że zimno sie robi i potem będzie ciężko, a od ostatniego minęło już ho hooo.
Nie wiem czy tym razem moje maleństwo będzie wypucowane, ale pochwalę się nowymi kółkami
Tak czy inaczej proponuje niedzielę 21go ok godziny powiedzmy 16tej.
Aha walkie mówiła, że w niedziele będzie na śląsku więc będzie dodatkowa atrakcja
I chyba tyle, bo zmywam i nie mam natchnienia
SPAMU¦
Wysłany: Pon Paź 15, 2007 14:22 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Jak Walkie będzie wracała do Wrocka-to radzę prędzej.Będzie miała słońce w oczy -okropna jazda.Wróciłem właśnie z Bielska-B. jechałem ,mając zachodzące słońce w oczy -okropna sprawa.Pozdrawiam!
Mi nie przeszkadza
Zawsze jak wracam mam słońce w oczy, przyzwyczaiłam się 16 jest ok, wyjadę po obiadku z Krakowa. Pobędziemy z godzinkę półtorej i ruszymy dalej.
Dla kogo długi dla tego długi, ale ja jestem za, bo akurat mam jeden z nielicznych wolnych weekendów Kurcze i znowu będzie trzeba roverka pucować, a na tych zimówkach aż wstyd się pokazać
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum