A w R200 są żarówki H7 czy H4 ?
Czy do podświetlenia konsoli i przycisków potrzebne są żarówki 1,2W w oprawie? Ile sztuk do wszystkiego (z zegarami włącznie)?
Aha i żarówka w podsufitce. Jaka jest jej długość?
A w R200 są żarówki H7 czy H4 ?
Czy do podświetlenia konsoli i przycisków potrzebne są żarówki 1,2W w oprawie? Ile sztuk do wszystkiego (z zegarami włącznie)?
Aha i żarówka w podsufitce. Jaka jest jej długość?
a już opis żarówek do R200 wcześniej wstawiałem ... nie chciało się poszukać ? ...KLIK
_________________ zanim się wygłupisz polecam: nasza strona główna, techniczny FAQ, forumowa szukajka, punkty pomógł ...
wymieniłem w końcu te żarówki sądzę że warto było faktycznie światło jest o wiele jaśniejsze a nie żółtawe i lepiej jest oświetlone prawe pobocze daje to dobry efekt jeśli ktoś idzie lub jedzie nie oświetlony poboczem. No cóż czy jest ono większe o 50 % tzn czy ma moc większą? to już kwestia naprawdę indywidualnego odbioru ja sądzę że chyba nie jest tak do końca jak na opisie żarówek. Jak mi się uda lub ktoś podpowie jak to zrobiś to wstawię tu fotki jak wyglądały stare a jak nowe żarówki (oświetlenie efekt)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum