Wysłany: Sob Lis 10, 2007 15:21 Warszawa, 2007.11.11, CH Bemowo, g. 20:00
Kto będzie?
Ja tak.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
SPAMU¦
Wysłany: Sob Lis 10, 2007 15:21 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Te, MaReK, dlaczego miałbyś nie być?
No chyba, że planujesz, że Viola wraca...
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
A co za roznica kto wraca... problem ze stanem fizycznym i psychicznym po jednym spocie, podrozy tylu km. Violka jezdzi szybciej ode mnie ostatnio... nie wiem czy to ja panikuje, czy ona jeszcze nie stanela twarza w twarz z warunkami na drodze
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
_________________ moja historia motoryzacji: - Fiat Cinquecento; 700; - Fiat Punto 1.2 8V; - Fiat Bravo 1.2
16V; - MG ZR 160; - Golf V 2.0TDI; - Golf VI GTD
Te, MaReK, dlaczego miałbyś nie być?
No chyba, że planujesz, że Viola wraca...
MaReK napisał/a:
A co za roznica kto wraca... problem ze stanem fizycznym i psychicznym po jednym spocie, podrozy tylu km. Violka jezdzi szybciej ode mnie ostatnio... nie wiem czy to ja panikuje, czy ona jeszcze nie stanela twarza w twarz z warunkami na drodze
Marecki, ales Ty kumaty . Maciejowi na pewno chodzilo o to, ze bedziesz spozywal alkohol na spocie . I nie panikuj. Ja jezdze ciagle tak samo. To Ty ostatnio jezdzisz jak ciota ... to znaczy duzo wolniej
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Marecki, ales Ty kumaty . Maciejowi na pewno chodzilo o to, ze bedziesz spozywal alkohol na spocie
Nie wiem o co mu chodzilo Opowie mi na spocie jak zdazymy
violla napisał/a:
I nie panikuj. Ja jezdze ciagle tak samo. To Ty ostatnio jezdzisz jak ciota ... to znaczy duzo wolniej
Nie ublizaj innym, ktorzy z wyboru jezdza wolniej niz ja obecnie. Ja staram sie jezdzic bezpiecznie, dostosowujac predkosc do warunkow. Rano w korku nie staram sie za wszelka cene byc wszedzie pierwszy i nie dawac innym zmienic pasa, zeby jak to Ty okreslasz "sie nie wciskali". Jade rownym tempem, zeby inni kierowcy mogli ocenic czy moga zrobic manewr zmiany pasa, czy nie. Jak bym tak podjezdzal jak Ty chcesz, mogloby dojsc do kolizji.
Ty jezdzisz za szybko. Sama przyznajesz ze jestes czasami rozkojarzona, a cisniesz krówke jak na 1/4 mili Ale nie martw sie, bedziesz miala przykre zdarzenie to bedziesz jezdzic wolniej. Ja mialem i wiem
Poza tym zabiore Cie jak bedzie snieg na stegny i bedziesz tam cwiczyc! Bez wykrecania sie.
I wylaz z tej lazienki bo ja tez chce sie umyc !
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Migotka jak dla mnie to nie ma problemu pytanie jak pozozostali
Dla mnie też nie ma problemu, tylko nie wiem gdzie to jest i nie wiem, czy reszta przeczyta...
Może spotkać się na Bemowie i pojechać do Migotki?
No jak tylko będziesz mogła zostawić małą na godzinkę albo dwie to dwaja znać, to się wcześniej umówimy i spróbujemy uzdatnić Twój Mały Czołg.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum