_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
SPAMU¦
Wysłany: Pon Lis 12, 2007 13:21 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Chyba musiało to wyglądać zabawnie, chociaż sama sytuacja już taka śmieszna nie jest. Ale tak to niestety jest, jak chce się zrobić za dużo, a wystarczająco dużo się nie potrafi. Ja bym się na to nie zdecydował. Poza tym, ZTCW to Tommyyogi20 był w tym czasie w swoim Roverku i został wepchnięty siłą uderzenia na tory, tyle dobrze, że przez tory nie przejechał Chyba z wyciągnięciem Roverka byłby mały problem, uwzględanając też to, że jego Roverek jest trochę obniżony
Wysłany: Wto Lis 13, 2007 07:35
A ja dodam tylko, ze z powodow atmosferycznych nasz spot zostal przelozony na termin blizej nie ustalony. Ja bylem na letnich oponach i jak spadl snieg, to kolo godziny 15 stwierdzilem, ze sprobuje wrocic te 160km do domu Zajelo mi to tylko 3.5h...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum