No to jak?
Czy koncepcja z gokartami i majstrowaniem przy autach jest nadal aktualna?
Kto chętny?
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
SPAMU¦
Wysłany: Pią Lis 23, 2007 17:35 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
No ja bardzo chetnie sie pojawie. Tylko nie wiem czy na 16:00 dotre.
Pozdrawiam
[ Dodano: Pią Lis 23, 2007 23:38 ]
A, poza tym rozumiem, ze wszyscy zauwazyli ze maciej napisal godzine 16? Mozliwe ze kumpla wyciagne jeszcze - nie roverkowicza. Mozna?
A, poza tym rozumiem, ze wszyscy zauwazyli ze maciej napisal godzine 16?
No mam nadzieję, ze zauważyli!
[ Dodano: Sob Lis 24, 2007 17:44 ]
kruszon napisał/a:
Mozliwe ze kumpla wyciagne jeszcze - nie roverkowicza. Mozna?
Można - frekfencja nie zapowiada się jakaś olbrzymia.
Może przyjedzie też dwoch moich znajomych - też nie Roverkami.
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Tomi [Usunięty]
Wysłany: Nie Lis 25, 2007 12:36
Nikt nie wspomniał o miejscu zbiórki. Czy spotykamy się tradycyjnie przy CH Bemowo?
Spotkanie skończyło się strasznie wcześnie, bo już o 21:30, bo deszcz nas wygonił z parkingu przed CH Bemowo.
Tak wcześnie to chyba tylko dlatego, że zaczęło się o 16.
Z bieżących napraw to IInvit dostała nowe mocowania tylnej półki, a Kruchy wymienił świece.
Obejrzeliśmy krówkę-bidulkę i sprawdziliśmy, że w Fort Wola nie ma już gokartów, w CH Bemowo jest za zimno, żeby jeździć (górny poziom parkingu), a w Blue City trzeba zapisywać się na dzień wcześniej.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum