4 dni temu stałem sie posiadaczem Rover'a 827 2700 24V ze 135 tys przebiegiem przywiezionym z niemiec. Czytam posty jeden po drugim odpowiadajace mojemu modelowi i jestem mile zaskoczony opiniami na temat tego komfortowego pojazdu. Mam 31 lat, mieszkam w Krotoszynie i nie lubie rutyny i monotoni chyba jak wiekszość, ale lubie takze miec coś czego nie ma każdy mam na myśli np. autko jakim jest Rover 827 Lubię motoryzację i wszystko co z nią związane, niestety nie jestem "złotą rączką" dysponuje teorią natomiast praktyke pozostawiam fachowcom. Myślę, że to forum oraz posiadacze 827 będą potrafili mi pomóc w problemach(a mam kilka pytań i napewno będe potrzebował Waszych porad, ale to nie tutaj ). Pozdrawiam
SPAMU¦
Wysłany: Wto Gru 04, 2007 21:24 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum