Wysłany: Pon Gru 03, 2007 21:42 Katowice, 15-16 XII - Trzy Stawy + nocny wypad na miasto ;)
Wychodząc naprzeciw oczekiwaniom ZOUZY rzucam pod rozpatrzenie pomysł SPOTu na naszym pięknym Śląsku . Proponuję spotkanie samochodowe na Trzech Stawach w sobotnie południe/popołudnie oraz wieczorną integrację przy %-ach na mieście bądź nie na mieście .
Ostatnio zmieniony przez thef Pią Gru 07, 2007 21:44, w całości zmieniany 4 razy
SPAMU¦
Wysłany: Pon Gru 03, 2007 21:42 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Dziś w rozmowie z zouzą doszliśmy do wniosku, że jeżeli do środy zainteresowanie będzie tak marne jak teraz, to przenosimy spotkanie na styczeń. W związku z tym ankieta .
I znowu mam jakiegoś pecha, bo kolejny termin spotu czy zlotu pokrywa się z moim wyjazdem poza miejsce zamieszkania. Tym razem jadę z moją lubą do jej rodzicielów. Zouza powinna mi wybaczyć moją nieobecność, gdyż zabieram również ze sobą brata mojej panny z jego narzeczoną a to już z kolei bliskie Zouzie osoby Oby następnym razem mój wolny czas pokrył się z terminem spotkań...
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Bosz... i wy narzekacie na kobiety.
Albo jeden spieprzył ankietę albo drugi głosowanie
Chyba wracam do zouzowatej formy
Szymon głosując tak pokazujesz, że Ci 15ty pasuje (opcja obojętnie mi obejmuje 15ty), a ciężko połączyć rezultaty ankiety z tym co ktoś napisał czyli robi się zamieszanie i dalej nie wiemy... chyba to dość pokrętnie napisałam, ale lepiej nie potrafię
Spoko, rozumiem. Zatem jak zagłosować aby pokazać, że pasuje mi np. 10 grudnia jak również 10 stycznia? Czy aby nie na "obojętnie ale poza ..."
Ok załóżmy, że Thef spieprzył
Szymon chodzi o to, że jak nie będzie 15-16 to już nie w tym roku. A w styczniu w przyszłym roku znaczy obojętnie jaki termin w przyszłym roku. A obojętnie jaki termin znaczy 15-16 albo przyszły rok, moge zawsze.
No tak, jeżeli założymy warunek, że w obecnym grudniu jedyny dostępny termin to weekend 15/16 to wszystko pasuje i skłaniam się na styczeń dopiero. Jednakże, już kilka razy się zdarzyło, że terminy były przekładane więc i tym razem mogłoby tak być. Hipotetycznie zakładając Wiec jeżeli uściślimy, że w grudniu tylko ten jeden termin to głoś mój idzie na opcję styczniową. Mam nadzieję, ze to wszystko jest zrozumiałe
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Boszszsze, przecież to takie proste:
1. Sobota 15.12.07 - ten termin mi pasuje, w styczniu nie dam rady,
2. W styczniu przyszłego roku - 15.12.07 nie dam rady, chętnie pojawię się w styczniu 2008,
3. Jest mi to obojętne - pasują mi oba terminy, przyjadę na dowolny ustalony,
ale oczywiście nikt mózgownicy nie chce wysilić, piło sie wczoraj ? Następnym razem muszę to spisać jak konstytucję, żeby nie było nieporozumień
PS>Oczywiście ankieta skierowana jest tylko do tych osób, które chciałyby się pojawić na spocie. Więc proszę osoby niezainteresowane o nie klikanie "Jest mi to obojętne" .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum