dobrze ktos tam napisal ze ten kto nie chce, moze przeciez nic nie wpisywac
Przed włączeniem modułu należałoby zrobić mass mailing do wszystkich użytkowników, aby Ci mieli czas na wykasowanie danych z profilu...
Nie można tak po prostu sobie włączyć modułu.
_________________ Nie udzielam pomocy na priv oraz na gg! Masz problem? Pisz na forum
myslalem ze w profilu danych nie ma,
ale skoro ktos te dane juz wprowadzil, to musial liczyc sie z tym, ze bedzie podawany wiek na forum, tym samym oznacza to jego akceptacje
_________________ Pozdrawiam Andrzej
Rover 800, byl 214 Si 95
FSO 125p 1.4 16V MPI
Jawa 350
A jak za dużo biurokracji, to może w ogóle zlikwidujemy Stowarzyszenie (wiesz ile to dopiero biurokracji...?)
Nooooooo, to już by była nadinterpretacja wołająca o pomstę do nieba
Ale zgadzam się z MaReK'iem - po co tworzyć dodatkową biurokrację
Dać ogólny komunikat na Forum, że kto chce to niech usunie lub uzupełni dane - i po ptokach
czyżby trzeba było jakąś komisję śledczą powołać ?
No i teraz sie zacznie.
Ja już składam zeznania: "nie pamietam wysoka komisjo. To było w moje urodziny. Byłem widocznie w stanie wskazujacym. Moze i nic mi sie nie wyświetliło. Prosze o powołanie biegłego w celu ustalenia mojejgo stanu we wspomnianym dniu. I tak dodatkowo powiem że nic nie wiem o nagrywanych rozmowach i spotkaniach na 30 pietrze hotelu Mariott, ale to już chyba nie ta komisja "
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
IMO z tego co pamiętam z moich urodzin a było to dawno, to był włączony. Nie masz wieku pod avatarem ale masz datę urodzin w profilu. I właśnie w tym dniu jak wchodzisz na forum wyskakuje popup z życzeniami. Nie wiem jak jest teraz, niech ktoś sobie zmieni date urodzin na jutrzejsza i wejdzie po północy - zagadka będzie rozwiązana. Bez komisyji się obejdzie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum