pytanie: planujemy coś na najbliższą przedświąteczną niedzielę czy raczej wszyscy zajęci w domach? Jeśli jednak ktoś chętny to dajcie znać. Ja nie wiem czy mi się uda przyjechać, ale się postaram...
Pozdrawiam
SPAMU¦
Wysłany: Czw Gru 20, 2007 12:00 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Kurde to moze i ja sie wreszcie pojawie na jakims spocie, bo ostatnio przez pomylke zawedrowalem na zlot civicow Dowiem sie paru rzeczy jak do klubu sie dopisac
Kurde to moze i ja sie wreszcie pojawie na jakims spocie, bo ostatnio przez pomylke zawedrowalem na zlot civicow
Zapraszamy, zapraszamy!
Pewnie ten spot będzie mniejszy niż zwykle, bo święta, ale parę osób się pojawi.
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
To ja juz wiem ze jutro sie w ogole nie pojawie. Tym samym chcialem wszystkim życzyć Wesołych Świąt, bezawaryjnych Roverkow i MG, a przede wszystkim bezpiecznych dróg i zdrowia
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez kruszon Sob Gru 22, 2007 23:41, w całości zmieniany 1 raz
Ja również, a do tych co się wybierają na Bemowo, to do zobaczenia, bo zaraz ruszam.
No i pupa zbita Tak dlugo mi sie zeszlo na robieniu fiesty i rovera ze nie zdarzylem juz do Was podjechac:( Moze jakis spocik w przyszlym tyg jeszcze?:)
W przyszłym to może być różnie, bo kilka osób wybiera się dalej na sylwestra, ale kilka będzie chyba w Wawie i okolicach.
Ja prawdopodobnie na następnym spocie będę mógł być 6.01.2008, jak wrócę z urlopiku!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum