Wysłany: Sro Gru 26, 2007 19:21 [WWW] Wysokość stronki klubowej
Jeśli mogę zgłosić wniosek racjonalizatorski, to może ktoś z Adminów by zmiejszył liczbę wyświetlanych "początków" artykułów na stronie głównej, bo jak by zaśpiewali u Szymona M. "Końca nie widać!" ...
_________________ "Racing Is Life. Anything that happens before or after is just waiting..."
S.McQueen, Le Mans
Ostatnio zmieniony przez Ley Sro Lut 17, 2010 17:24, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sro Gru 26, 2007 19:21 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Ale ja nie bardzo wiem o co chodzi.
Artykuły (zajawki) kończą się wyświetlać równo (a nawet nieco wyżej) z ostatnim modułem po lewej stronie (najgorsze firmy)
_________________ Nie udzielam pomocy na priv oraz na gg! Masz problem? Pisz na forum
Ale ja nie bardzo wiem o co chodzi.
Artykuły (zajawki) kończą się wyświetlać równo (a nawet nieco wyżej) z ostatnim modułem po lewej stronie (najgorsze firmy)
Czyli tylko moja Netszczapa szaleje...
U mnie wygląda to tak, jak widać poniżej - ale się nasklejałem w PhotoShopie...
W oryginale miało ponad 6000 pikseli wysokości.
_________________ "Racing Is Life. Anything that happens before or after is just waiting..."
S.McQueen, Le Mans
Wszystko jasne!
Najpierw ustawiłem sobie w profilu "Ilość news-ów na stronie - 30", a potem płaczę...
Gupek ze mnie
Przepraszam
Admini! Możecie usunąć cały wątek
S.McQueen, Le Mans
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum