Wysłany: Pon Sty 07, 2008 22:53 [R214'98] Srebrna listwa nad tablica rej. z 25
Witam
Tak się zastanawiam i bardzo mi się podoba listwa nad tablicą rejestracyjną w R25 czy można tą listwe zamontowac 214 ? jakie jeszce inne czeci pasuja z innych aut do w 214?
Pozdrawiam Michał
SPAMU¦
Wysłany: Pon Sty 07, 2008 22:53 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Mi tez się taka blenda podoba ale bardzo cięzko ją dostać, ponadto poniżej 100 PLN ciężko coś znależć a niektórzy krzyczą nawet 200. A co byście powiedzieli gdyby zwykła listwę ładnie okleić foliami które można kupić na allegro za kilka złoty. Okleiał ktoś kiedyś jakieś elemety tymi błyszczącymi foliami. Wogóle da sie to jakos ładnie zrobić. Na zdjęciach widze że nie którzy oklejaja tym klamki, grille itd. Co o tym myslicie?
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Ciekawe ile kosztuje nowa w Tomateam...
Bo czasem nasi "handlowcy" od używek korzystają z opinii, że "Rover to drogie auto" i sprzedają używki drożej niż nowe części...
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
HA HA i jestem szczęśliwym posiadaczem blendy kupiłem za 80 zł igła w sobotę ma przyjść. jak zmienię kółka zimowe na alusy letnie, pomaluje listwy w kolor nadwozia wstawię czujniki parkowania umyje autko to zrobię zdjęcie i będzie cacy. Normalnie ciesze się jak małe dziecko Trzeba się szykować na wiosenny sezon
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum