Wysłany: Sro Wrz 12, 2007 10:37
Cytat:
Nie no sam nie... z IInvit
IInvit już proszę w to nie mieszać fakt że lubie nie oznacza że potrafię więc wolę się juz za siebie nie wstydzić ... chociaż z Kruchym super się śpiewa
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
To mi się przypomniał tekst Stuhra do publiczności z jednego z kabaretów:
"Śpiewać nie umiem, ale bardzo lubię, za co serdecznie państwu dziękuję!"
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Witam.
Panowie ,jestem tu nowy (parę dni temu zarejestrowałem się jako sympatyk).
Ale zamierzam stać się klubowiczem,ponieważ właśnie kupiłem Rovera
Mam pytanie dotyczące zlotów (proszę się nie śmiać,jeszcze na żadnym nie byłem).
Kiedy odbywają się zloty?Jak długo trwają?
Chętnie bym wpadł jeśli tylko czas pozwoli.
Dziękuję za odpowiedź.
_________________ Nie kradnij.Rząd nie znosi konkurencji.
Zloty odbywają się raz lub dwa razy do roku (wiosna i jesień) - cały weekend, ale oczywiście można przyjechać na część.
Spotkania lokalne - tak jak się lokalna ekipa umówi w kąciku "Spotkania lokalne" - np. w Warszawie spotykamy się prawie co tydzień przy Centrum Handlowym Bemowo, w niedzielę wieczorem.
W tym tygodniu spotkanie na pewno będzie.
[ Dodano: Nie Sty 27, 2008 14:27 ]
Informacja dla czekających na znaczki na legitymacje i same legitymacje.
Wczoraj wreszcie udało mi się odstać godzinę na poczcie i zrobiłem wysyłkę legitymacji i naklejek dla wszystkich, którzy wpłacili do 2008.01.11 oraz samych znaczków dla tych, którzy przedłużają członowstwo i mają już legitymacje, którzy wpłacili do 2008.01.25.
Informuję też, że legitymacje dla tych, którzy wpłacili składkę w czasie od 2008.01.12 do 2008.01.25, a nie byli wcześniej Klubowiczami, zostały już zamówione, ale nie mam jeszcze potwierdzenia, kiedy zostaną wykonane.
Serdecznie przepraszam za obsuwę z wysyłką (kilku osobom napisałem, że wysyłkę zrobię już ponad tydzien temu).
Przepraszam.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Po 5.04.2009 mam zamiar oplacic skladke i zostac klubowiczem. Jestem tutaj kompletnie nowy, ale za to pelen zapalu i checi. Po 5 latach chorowania na 620 przypadkiem, bo przypadkiem, ale zakupilem wymarzone auto. Deklaruje sie rowniez pojechac na zlot w czerwcu. Do rzeczy......interesuje mnie naklejka klubowa (do kogo i kiedy sie zglaszac?) legitymacja (tak samo jak z naklejka), jakies oplaty za przesylke??? Komu dawac adres??? Jaki mniej wiecej czas realizacji??? Czy sa dostepne jakies gadzety klubowe??? Jak wplace skladke to kogo informowac???
Cieszy mnie, ze ktos wypatrzyl mojego Rovka na parkingu i wsadzil mi wizytowke.
Brt czesc widzee ze jestes odministratorem mam do ciebie pytanie widze ze macie chyba klubic roverkow jak to wyglada gdzie sa zloty itd jak z wstapieniem do klubu jakie oplaty itd. jestem tutaj nowy a posiadam roverka juz 2 lata z tad to moje pytnie
_________________ Życie ma uroki kiedy wpinam sie w bloki .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum