Wiedziałem, że sie sp******* Zachciało mi sie wczoraj umyć autko na spot i tak mi zawiało lewe oko i kutfa całe spuchnięte jak sie popraw do popołudnia to przyjadę. Ale w tym wypadku nie obiecuje
oj Tomi biedaku..... chciałeś sie pochwalić czystym autkiem..... wczoraj były naprawde niesprzyjające warunki do mycia autka ale jakoś trzeba pozbyć sie tej soli .....
ja wczoraj umyłem na spot a dziś wygląda gorzej niż przed myciem no to ok 16 pod TESCO wypatrujcie R600 ciemny zielony blachy RLA 29 tak jak w avatarze
[ Dodano: Nie Sty 13, 2008 12:25 ]
A do której będziecie w Rzeszowie i czy jedzie ktoś przez Łańcut
Stało się,pierwszy loakalny spot rzeszowski doszedł do skutku.Stawili się nań mik18,barti101,gollukas i ja.Miło i sympatycznie pogawędziliśmy sobie o naszych roverkach i nie tylko.Pogoda nie sprzyjała rozmowom na świeżym powietrzu,więc zasiedliśmy w Kleopatrze jedząc,pijąc i gaworząc.Mam nadzieję,że Koledzy również fajnie spędzili czas co zaowocuje późniejszymi spotkaniami.Dziękuję i pozdrawiam Janusz.
Chester, to do zobaczenia następnym razem.Myślę że Tomi_114 nie spotka żadna przykra niespodzianka i pojawi się z R 400 ,bo jako posiadacz tego modelu byłem sam.Nauczka przed następnym spotkaniem ,nie myć auta dzień wcześniej,tylko dwa .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum