Bokserska wywoluje we mnie mieszane uczucia
No coz... jesli nie masz juz gdzie, rob na bokserskiej, ale ja osobiscie (z sadyby)
jezdze do Babic i wiem, ze mam zrobione auto na 5+.
Z usług Morgana (Bokserska) korzystałem już kilkakrotnie i samochody zawsze były zrobione na 5+
Co do ECC (Babice) nie znam się, nigdy nie byłem (ale po co miałbym być skoro zawsze byłem zadowolony z Morgana ).
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Mysle, ze tu wiele zalezy od stopnia zaawansowania usterki.
Proste naprawy garazowe, regulacje i wymiany materialow eksploatacyjnych moze sa w stanie zrobic, ale im bardziej skomplikowane awarie tym wiecej nietrafionych diagnoz.
Ja tam wcale nikogo nie na mawiam za wszelka cene do korzystania z uslug ECC, jesli juz to Mariusz418 i to tez nie chetnie, bo jak pozniej mam problem to kuzwa w kolejce musze czekac
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Mysle, ze tu wiele zalezy od stopnia zaawansowania usterki.
Proste naprawy garazowe, regulacje i wymiany materialow eksploatacyjnych moze sa w stanie zrobic, ale im bardziej skomplikowane awarie tym wiecej nietrafionych diagnoz.
Jak już pisałem na temat ECC nie mam nic do powiedzenia. Natomiast rodzaje napraw z jakimi jeździłem do Morgana na pewno nie mogę zaliczyć do takich jakie wymieniasz. Tego typu naprawy/wymiany jakie wymieniasz robię albo sam albo u przysłowiowego pana Zenka.
Jeżeli chodzi o Morgana to robiłem u nich np.
HGF w R416;
skrzynia biegów w R416 ;
utrata mocy w R75;
problemy z zapalaniem w R75 (usterka z typu pojawiających się i znikających).
+ kilka innych głównie w R416
A jakie Ty masz osobiste doświadczenia z Morganem
Ps. Nie jestem u nich na prowizji , lubię po prostu chłopaków i ten klimat który panuje w tym warsztacie.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum