mam trochę ograniczony czas(miesiąc jestem w polsce, miesiąc nie i tak na zmianę w koło)ale może się uda, że będę w domu, a do krakowa często wyjeżdżam...
Jesli bylo by cos organizowane i wieksza ilosc ludzi to moze i ja bym sie pisal:)tylko kwestia kiedy.Chetnie bym poogladal innych Roverki oraz zobaczyl jak jest na takich zlotach.
_________________ "...Ja Żyje Jak Chce I Nic Nie Muszę Bo Mam Czystą Dusze...."
Koledzy, zaproponujcie po prostu jakiś konkretny termin, bo w przeciwnym wypadku to ten temat będzie wyglądał tak jak powyższy post, czyli "jakby coś, gdzieś, kiedyś było, to dajcie znać" i tak w kółko.
_________________ Nie udzielam pomocy na priv oraz na gg! Masz problem? Pisz na forum
Wysłany: Wto Mar 11, 2008 22:00
Jestem tu pierwszy raz więc wypadałoby się przywitać, tak więc witam Wszystkich
Takie małe pytanie, czy doszło już do jakiegoś spotkania w Krakowie?
Bo jeśli nie to hmm... mamy jeszcze jeden weekend przed świętami, co Wy na to?
A wiem że w Kraku jest nie jeden roverek więc?
Wysłany: Wto Mar 11, 2008 22:12
Wiesz ja jak najbardziej miałam na myśli lokalne spotkanie, przyznam że nigdy nie byłam, a wiem że po Krakowie tyle rover-ków jeździ, więc pomyślałam, że miło by było się jakoś spotkać na początek może nie byłoby to zbyt wielkie grono ale zawsze coś, a potem na pewno by się powiększyło
Wiesz ja jak najbardziej miałam na myśli lokalne spotkanie, przyznam że nigdy nie byłam, a wiem że po Krakowie tyle rover-ków jeździ, więc pomyślałam, że miło by było się jakoś spotkać na początek może nie byłoby to zbyt wielkie grono ale zawsze coś, a potem na pewno by się powiększyło
No to próbuj rozruszać Krakusów, załóż nowy temat w dziale "spoty lokalne" i działajcie .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum