Witam wszystkich serdecznie i pragnę poinformować, iż dnia 01 grudnia Roku Pańskiego 2007 odwiedził mnie Święty Mikołaj (w drodze na obchody swojego święta w dniu dzisiejszym) i pozostawił kluczyki do RJ 75. Zakochałem się w tym samochodzie już tydzień temu, kiedy tylko do niego wsiadłem i wiedziałem, że mój ci on będzie. I jest, stało się. Po przejechaniu 400 km wiem, że to miłość dozgonna i jeśli autko ją odwzajemni to dostanie u mnie dożywocie. To tyle tytułem wstępu, mam zamiar częstu tu zaglądać, od nowego roku już jako klubowicz, a i na zlociku nie omieszkam zawitać.
Pozdrawiam wszystkich "wikingów",
tuxedo
Ostatnio zmieniony przez tuxedo Czw Gru 06, 2007 23:46, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Czw Gru 06, 2007 21:02 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
witaj tuxedo ...
fajnie, że tutaj zawitałeś, super deklaracje z Twojej strony przeczytałem, a teraz jeszcze oczekuję (podobnie jak i inni forumowicze) fotek Twojej "miłości" ...
_________________ zanim się wygłupisz polecam: nasza strona główna, techniczny FAQ, forumowa szukajka, punkty pomógł ...
Również jestem posiadaczem od maja b.r. Rovera 200 2.0 SDi 105KM
Szczerze powiem, że jestem zadowolony z tego autka, dynamika, spalanie, komfort z jazdy...
Pomimo że jest to tzw skarbonka bez dna... heh...
Niestety, życie...chcesz wygodnie jeździć, musisz płacić
Nie zwróciłem uwagi...na model, avatar...hmm...z tym różnie bywa
W każdym bądź razie - witam Cię serdecznie "bracie bliźniaku" [tylko nie myl z braćmi K. ]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum