Jeszcze raz wielkie dzięki za MEGA wypaśny spot w metropolii Kato Szacunek i ukłony dla noclegodawców, czyli: Seksownego Skrzata, Theflonowej Patelni i Marty chodzącej tylko w koralach Impreza Przed Drzwiami jednego z najlepszych barów katowickiej starówki zbałamuciła mnie już do końca ... Rover rulez ... z całusami i stojącymi sutkami pozdro dla wszystkich
do Marty (tej Marcela): jak już Twoj Misiu nie będzie czuł się na siłach to dzwoń tel znasz
jeszcze raz wielkie kuku piku i dzięki
PS bym zapomniał dziękuję także Zouzie i Dawidowi za przedsmak Syberii w Kato Mam nadzieję, że Brtowi nic nie przewiało, bo widziałem jak uradowany zasypiał z rozłożonymi nogami
PS bym zapomniał dziękuję także Zouzie i Dawidowi za przedsmak Syberii w Kato Mam nadzieję, że Brtowi nic nie przewiało, bo widziałem jak uradowany zasypiał z rozłożonymi nogami
O mnie byś zapomniał?? No pięknie Przecież tam ciepło było
Jak już jestem w wątku dziękczynnym, to dziękuje Ewelinie, że nas przygarnęła nadprogramowo i się martwiła o zakwaterowanie i w ogóle jest przekochana.
No i specjalne podziękowania dla Brt, który jest boski naprawił moje wycieraczki, w bardzo skomplikowany sposób i działają jak nówki, a przez to mój roverek jest jeszcze bardziej doskonały. Brt jakbyś szukał żony to wiesz...
I w ogóle było super, a kto nie był niech żałuje
PS Bym zapomniała, Skiba jesteś przelujem i w ogóle bez Ciebie to by nie było to samo
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum