Trudno powiedziec... jedna Pani jest zagorzałą fanką Bebe Lilly (ma kilka utworow w telefonie), a druga Pani moglaby rozstrzelac gdyby ktos ja uraczyl ta bajkowa nuta
Sprawdzi sie na zlocie jesli obie Panie przyjada
IKS jest blizej zarzadu
Pozdrawiam,
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
O matko. Ja już mam dość Mój 2,5 letni syn za Bebe Lili przepada. Jeszcze nie trace nadziei na wychowanie dziecka na rockową nutę (jak mama i tata)
+ jest taki że Stare Dobre Małżeństwo Mati zna na pamięć więc może będą z niego ludzie
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
zawsze w takich sytuacjach brakuje mi emota telepiącego się człowieczka - (ten może być z braku laku)
_________________ moja historia motoryzacji: - Fiat Cinquecento; 700; - Fiat Punto 1.2 8V; - Fiat Bravo 1.2
16V; - MG ZR 160; - Golf V 2.0TDI; - Golf VI GTD
Jak chcecie coś w stylu Babe Lily to posłuchajcie Króliczka Titou
Ja jestem ciekawy ile osób tutaj wypowiadających się ma dziecko w wieku przedszkolnym
Moja córka lubi zarówno Bebe, jak i króliczka Titou, a ja gdy to leci w TV, to siadam z nią na sofie i sobie razem śpiewamy
_________________ Nie udzielam pomocy na priv oraz na gg! Masz problem? Pisz na forum
...a ja gdy to leci w TV, to siadam z nią na sofie i sobie razem śpiewamy
właśnie sobie wyobraziłem ciebie siedzącego na sofie i śpiewającego tą piosenkę - miły początek dnia, nie ma co
_________________ moja historia motoryzacji: - Fiat Cinquecento; 700; - Fiat Punto 1.2 8V; - Fiat Bravo 1.2
16V; - MG ZR 160; - Golf V 2.0TDI; - Golf VI GTD
No cóż, moje dziecko jest w wieku przedszkolnym i niestety katuje mnie tego typu piosenkami. Na szczęście etap Teletubisiów ma już za sobą. To dopiero był horror
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum