Wysłany: Nie Lut 17, 2008 21:39 Doliczcie sztuk jeden do ekipy z Wawki :-)
Witam,
Od wczoraj jestem właścicielem ciemnozielonego R400 SDi więc nie tracąc czasu się tutaj przywitam.
Mój R do tej pory jeździł w Rudzie Śląskiej (pozdrowienia dla Pana Darka) skąd elegancko przywiózł mnie wczoraj do Wawki.
Narazie uczę się gabarytów autka (poprzednio śmigałem 3 drzwiową Corolką), poza tym to mój pierwszy klekot.
Garść info o moim R:
rok produkcji 2000, sedanik, zwei poduchen, ABS-u nie stwierdza się, elektryka okiennic z przodu i takie tam szmery bajery.
Będzie mnie można przyuważyć na trasie Wwa-Sadyba do Brwinowa.
Znak szczególny: Justin (co widać w awatarku).
Pozdrowienia dla ekipy.
SPAMU¦
Wysłany: Nie Lut 17, 2008 21:39 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
British Racing Green... już mi się podoba
Tak ogólnie to podczytuję Was już od jakiegoś czasu, wybór Roverka był jak najbardziej świadomy.
Dzięki za miłe przyjęcie, jak tylko oswoję się trochę z Justinem, to zajrzę na spocik.
PS. Czy kiedyś nie spotykaliście się w Best Mallu?
Szukam kogos kto ma czterysetke, nr rej. WX i bagaznik na dachu.
A jaki kolor?
Bo może to ex-loperowa...
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum