już wiem...
właśnie przed chwilą też instalowałem. Wygląda to tak:
musisz tam wpisać ścieżkę gdzie będzie zainstalowany program lub wybrać katalog (pod spodem masz przycisk browse)
domyślnie jest ustawiony c:\MGRover i jak masz dostęp do katalogu c: to wystarczy kliknąć dalej. Jeśli pracujesz z Viśtą home premium to może być problem z dostępem, wtedy najprościej wybrać katalog z dokumentami usera, i jakiś dodatkowy dopisać
katalog nie musi istnieć w momencie instalacji. Jeśli istnieje, to instalator się pyta czy mimo wszystko użyć istniejącego katalogu...
mam nadzieję, że wszystko jasne
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
wciskasz ok i lecisz dalej
jak już odpalisz to wyskoczy:
"menu: pricing is disabled please coś tam coś tam to też trzeba zgasić okejem.
Niestety nie będziesz miał dostępu do aktualnych cen
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum