ja też byłbym chętny ale jak narazie to z moimi możliwosciami to tak 50/50 wszystko zależy jak sie ułozy... jako ze cześciej jestem w krk niz tutaj wiec niczego nie obiecuje. bliżej spotu dam znac
pzdr
SPAMU¦
Wysłany: Pią Lut 22, 2008 13:22 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Heja!
Sluchajcie Panowie, 4 latka sie Roverkiem turlalem i chcialem takiego kupic niestety TI i 623Si jest jak na lekarstwo, jakbym sie Viki przturlal to sie nie pogniewacie??
Markzo, ja będę kombinował, zeby do Was wpaść na ten spot, to będziesz mógł się przejechać autkiem różniącym się nr VIN o 7 od tamtego.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
hehehe:D:D:D:D ogladalem ostatnio fotki "mojego" białaska....ojc az lezka sie w oku kreci no ale co zrobic...zreszta tato sie upral ze Vectra zostaje rowniez ze wzgledu na wyposazenie - xenony, komp pokladowy, klima automatyczna, gps fabryczny, tempomat, grzane siodla...wiec narazie Rover chyba dalej bedzie marzeniem...
Pytanie do Panow z Jarosławia!!
czy nie zauwazyliscie jakiego R620Ti z Jarosławia do sprzedania??!! bo byl na allegro i nim sie ojciec inresił moze bym go namowil tylko ogloszenie zniklo...
EDIT:
PANOWIE!!!! normalnie az sie trzese ze szczescia!!! "wystawiaj Vectre na allegro" - to uslyszalem przed chwila od taty!!!! YES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a zatem suzkamy R623 lub R620Ti!!!! sorry ze tu pisze ale musialem sie tą radosna nowina z Wami podzielic
a i zeby bylo smieszniej to moja Kobitka nie uznaje innej marki niz RoVeR tak to jest jak sie przebywa z takim przypalem jak ja przez poltora roku:D pzdr
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum