Ja juz lampy wymienilem, wiec sie jutro jakos doturlam...
Jeszcze zawieszenie, rozrzad, hamulce i bedzie tak jak powinno byc ...
Wezme swoja malzonke ...
_________________ Roverek 216 SI w automaciku
kierownica z prawej strony
Witam. Ja będę miał po drodze, więc prawdopodobnie zajrzę. Zebrało się parę pytań odnośnie dziwacznego zachowania się silniczka Mam nadzieję że będą jakieś kobietki, bo mi się żona zanudzi Pozdrawiam
No to jak Mariusz bedzie to ja tez sie stawiam, malo czasu dzis mam ale wole pogadac na zyw niz przez tel. Tylko niestety Rover jest w czesciach wiec pojawie sie czyms co ma lakier metalic
Witam. Ja będę miał po drodze, więc prawdopodobnie zajrzę. Zebrało się parę pytań odnośnie dziwacznego zachowania się silniczka Mam nadzieję że będą jakieś kobietki, bo mi się żona zanudzi Pozdrawiam
Będzie moja kobitka:)
ps. a moze pomożecie mi Panowie ze spryskiwaczem tylnim bo przestał działać:(
A dzis sie dzialo, dzialo
Niby krotki spocik, a sporo rzeczy udalo sie naprawic
Wszystkiego nie pamietam dokladnie, niech kazdy zadowolony z obecnosci napisze, bedzie prosciej
Ja niestety nie pojawilem sie, naprawa zbyt dluga sie okazala, rozebrane dzwi, wyprute kable... Ale za tydzien napewno sie juz uda mi wszystko zrobic, nawet laserek w CD wymienie pewnie ...
Napiszcie co sie dzialo ciekawego ...
Żona też moja zawiedziona, że nie poznała klubowiczow i klubowiczek ...
_________________ Roverek 216 SI w automaciku
kierownica z prawej strony
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum