Ja pierdziu... pamietam jak konczylismy "mecze" na boisku i kazdy poginal do domu na Chipiego (zawsze w niedziele). Potem szybkie mycie na odwal sie... zamowienie na kolacje u mamy i walka z ojcem o telewizor... i 25 min. ogladania
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
i co twoje dzieci dorosna i beda jak moj kolega? - wiesz mi nie nalezy tak robic bo pozniej to nie dzieci tylko lamusy, to dziecko wybiera co chce ogladac i co sluchac (odpowiednie dla jego wieku), to dziecka sprawa co lubi
a pozniej co? - nie pozwolisz mu na randki chodzic zapewne
bedzie wyrzutkiem
moj kolega ma takich starych ze w 5 klasie nie wie skad sie biora dzieci - zenada
a co jesli sobie wybierze jakiegos partnera to tez bedziesz sie do tego czepial? omg!
wiesz mi nie nalezy tak robic bo pozniej to nie dzieci tylko lamusy, to dziecko wybiera co chce ogladac i co sluchac (odpowiednie dla jego wieku), to dziecka sprawa co lubi
Hmm... ciekaw jestem ile dzieci już wychowałeś/aś?
Szymon napisał/a:
a ja tak offtopowo poprosił bym tego pana powyżej pochodzącego z o wyjście i zamknięcie za nim drzwi na amen
To że zabrał tu głos znaczy, że los dzieci nie jest mu obojętny, a mi właśnie o to chodziło . Wypowiedziałem się trochę zbyt radykalnie, abo odrobinkę sprowokować i zmusić do myślenia - taki już jestem .
Pozdrowionka!
_________________ Znalazłeś rozwiązanie problemu - opisz w ostatnim poście.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum