ja tez jestem za! nie mam wielkich osiagniec ale z 3-4 wyscigi mam juz za soba... z checia bym to opisal, niedlugo u mnie w miescie zaczna sie zloty raz w miesiacu na lotnisku i mozna sie poprobowac na legalu z paroma fajnymi autkami z okolicy, i gdzie ja bede dawal filmiki??
_________________ Sentyment do r200 silverstone pozostanie na zawsze...
Moim zdaniem tworzenie nowego działu nie jest potrzebne. Z kilku powodów. Myślę że chwalenie się tym, co ciekawego, może szalonego i przy tym niebezpiecznego, zrobiło się na ulicy, nie jest warte tego, żeby to tutaj opisywać. Szanuję to, że każdy lubi coś innego i są tacy, którzy wyzwalają swoją energię za kierownicą. Ale wszystko ma swoje granice i nie uważam, że objeżdżanie innych kierowców to coś, co mogłoby wyróżniać nas Roverkowiczów na ulicy. Nasz klub to nie zespół street racerów, poza tym nie ma wśród nas wielu osób, których interesują wyścigi uliczne, w sensie uczestnictwa. Zakładam, że nie ma ich zbyt wielu, chociażby na podstawie zainteresowania tym tematem. Sam znam osobiście jednego, w zabawach ulicznych we Wrocławiu bierze udział jeden z sympatyków, a do tej pory nie napisał nic, kogo objechał czy co tam ciekawego zrobił, a wiem, że potrafi pokazać coś ciekawego za kierownicą. Nie przekonuje mnie też to, że na innych forach jest taki dział. Fakt, że na naszym forum takiego działu nie ma, traktuję raczej jako coś, co nadaje mu oryginalności i wyjątkowości. Myślę że nie wszystko, co jest na innych forach nadaje się do zastosowania na naszym forum, pewnie podobnie jest też w odwrotną stronę.
michone napisał/a:
sprobowac zawsze mozna a jak sie nie przyjmie to bedzie mozna usunac, taki dzial
Na podstawie tego, co jest napisane w tym temacie, decyzja o utworzeniu tego działu nie zapadła, a skoro Wam na nim zależy, zróbcie coś, żeby przekonać nas do tego, że taki dział jest potrzebny na naszym forum. Spróbujcie wykorzystać to, co daje forum, proponuję zrobić ankietę. W takiej sytuacji każdy zainteresowany będzie mógł oddać głos i wpłynąć na decyzję o tym, czy będzie dodany nowy dział na forum.
Niektórzy specjalnie by wyjeżdżali na miasto w celu osiągnięcia jakiegoś "sukcesu", by później pochwalić się nim na forum. W ten sposób mogła by powstać niezdrowa konkurencja. Kolin i wszyscy chętni niech przyjadą do Warszwy i np. w piątek w godzinach popołudniowych niech kilka godzin pojeżdżą po naszej pięknej stolicy,a na pewno będą mieli co opisywać. Zapewniaw was, że to jest ciągła walka na drodze i jeden wielki wyścig. I to przy małych prędkościach, przez co bezpieczniej.
Podzielam zdanie Emesa i to nie dlatego, ze jeszcze nie udalo mi sie nikogo objechac na ulicy Owszem czasami zdarzy sie pojechac grubo ponad granice prawa o ruchu drogowym, ale nie specjalnie jest czym sie chwalic. Zwlaszcza, ze forum indexowane jest przez googla i takie informacje szybko dostalyby sie do osob trzecich, ktore dla dobra wszystkich lepiej zeby tam nie trafily
Zgadzam sie tez, ze nie wszystko co znajduje sie na innych forach pasuje do naszego.
Moim zdaniem szkoda miejsca na tworzenie takiego działu... ale niech zadecyduje ankieta.
Pozdrawiam,
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum