ja tez chce na zlocik ... Ale puki co, mój roverek sie na mnie pogniwwał, że pilotów mu nowych nie kupiłem i stoi tak i wyje (teraz aku odłączyłem, to przestał) aż mi sie normalnie łezka w oku kręci jak tak dalej pujdzie, to na spota nie wpadne, a tak chciałem ... Pech
Wysłany: Wto Mar 04, 2008 13:35 [R45 1,4 16V, 2001r]
Witam,
Cały czas tu zaglądam, na razie nie mówię że przyjadę, ale zrobię wszystko żeby przyjechać i porozmawiać, wymienić poglądy no i wogóle....
Pozdrawiam, Hej!
[ Dodano: Nie Mar 09, 2008 19:35 ]
aha i mam nadzieje ze do tego czasu bedzie juz zagazowany II generacja a wlasnie jakie warsztaty montujace polecacie na podkarpaciu w poblizu Jaroslawia?
Widzę że wiekszy spot sie szykuje, jeśli przyjade to bede jechał z Krakowa, możemy jechać we dwóch Dam-Kam. Widze ze ekipa Warszawska tez sie wybiera (Maciek) to mi nie wypada nie przyjechać
Widze ze ekipa Warszawska tez sie wybiera (Maciek) to mi nie wypada nie przyjechać
Tu bardziej Kruchy jest motorem, ale jeśli tylko będę mógł, to się wybieram.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Z tego co wiem to w tym czasie będzie równiez spot Audi A4 nie wiem gdzie i Astra Tuning Team na Podpromiu, a jak bedzie jeszcze spot Hondy to juz nie znajdziemy miejsca dla nas
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum