Hehe... Właśnie miałem otworzyć temat.
No to ja będę.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
nio tio wsitkiego najlepsiego z tej piknej okazyji
piszę teraz bo jutro mogę zapomnieć
_________________ moja historia motoryzacji: - Fiat Cinquecento; 700; - Fiat Punto 1.2 8V; - Fiat Bravo 1.2
16V; - MG ZR 160; - Golf V 2.0TDI; - Golf VI GTD
Ja się pewnie jutro nie pojawię, bo mam weekendowy sajgon w pracy i jeśli uda mi się w ogóle do niedzieli wieczorem wyrwać to pewnie będę gnał do domu...
Miałem też nadzieję, że przed niedzielą odbiorę autko, ale niestety papierki się robią i najwcześniej będę po niego w poniedziałek jechał. Więc jeśli jakimś cudem się pojawię to klekocikiem jeszcze. W załączniku kawałek nowegno nabytku
Jak odbiorę to obstrykam dokładnie i się będę chwalił...
Kurde jakis kataklizm sie zrobil Wracalem z mama z chotomowa focusem, !@!$#... sie alarm, caly czas mryga, musialem odlaczyc akumulator zeby przez noc nie mrygal. W Roverku ktos sobie pozyczyl oslonke od filtra powietrza, wiec jak bedzie padalo to moj filtr sie zaleje potwornie Madafaka
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
w 2 miejscach wyprzedzaly mnie autobusy . dobrze ze pozno i niedziela, bo by mnie obtrabili itp, a tak to sie tylko przygladali co za psychol czasem ktos sie wpychal i zajezdzal droge ... luzik
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
maniaq co się stało, że tak chilloutowo jechałeś?
cały czas pamiętam twoje wyścigi z Markiem po mieście (jak jeszcze jeździł "szaloną krówką") tego feralnego dnia co mi półoś się ukręciła przy moście Siekierkowskim jak wracaliśmy ze spociku
ja z Kruszonem dostojnie sobie jechaliśmy a wy kurde bele slalomik po pasach
_________________ moja historia motoryzacji: - Fiat Cinquecento; 700; - Fiat Punto 1.2 8V; - Fiat Bravo 1.2
16V; - MG ZR 160; - Golf V 2.0TDI; - Golf VI GTD
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum