i pewnie tak zrobie;) mam jeszcze takie pytanko, otoz jadac na 5 biegu przy predkosci 100km/h mam ok 4tys obr. czy to normlane?? sprzeglo o reszta ok, ale w innych autach mialem 100 przy ok 3tys...
_________________ to boost or to boost even more - that's a question
SPAMU¦
Wysłany: Czw Mar 20, 2008 11:17 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
tez tak mysle ze duzo....ile mniej wiecej powinno byc?? sluchaj no to musialbyc 5 bieg bo 160 chyba na 3 nie pojedzie ( tak sobie mysle ze jesli juz to moze wybierak cos nie teges i moze na 3 lecial) ale kurde wsyztko pieknie chodzi zadnych luzow na lewarku biegi nie chacza nic nie zgrzyta
To zależy od przełożeń w skrzyni biegów. Nie znam przełożeń dla skrzyni biegów L3 sprzęgniętej z silnikiem D16A8. Poszukaj gdzieś na stronach Klubów Hondy (pewnie od CRX/Civica lub Concerto się znajdzie coś).
_________________ Nie udzielam pomocy na priv oraz na gg! Masz problem? Pisz na forum
autko sie calkiem ladnie zbiera i naprawde nie jest wyciacahne, pali od pierwszego "strzała" nie kopci itp biego wchdoza jak w maselko precyzyjnie i zero zgrzytow...mysle ze moze on ma poprostu krotka skrzynie bo pierwsze 4 biegi szybka sie koncza ale piatka juz przy wyzszych obrotach jest tak jakby dluzsza sprawdze jeszcze raz dokladnie przy ilue jest to 100km/h i napisze;) i za chwile dam fotki z renowacji mojego felunku wczoraj z tata sie za to zabralismy i wszylo calkiem calkiem
chodzi mi dokladnie o to ze przy wyzszych predkosciach obrotowych 5 bieg nie konczy sie tak szybko jak np 3 w kazdymbadz razie kumpel ze stacji ma civica 95r. z motorem 1.5 i mowi ze wsyztko gra wiec chyba tak ma byc;)
hmm...sprawdzilem w RAVE i opony mam takie jak trzeba jedyne co mi przychodzi do glowy to zle wskazujacy predkosciomierz....bo do ok 50km/h wskazowka troche skacze wiecie tak jak w maluchach....moze poporstu sie ten mechanizm wyrobil jakos?? co o tym myslicie??
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum