Pomógł: 2 razy Dołączył: 21 Sie 2007 Posty: 191 Skąd: Zamość
Wysłany: Czw Mar 27, 2008 19:46 Niebieskie postojowki .... ???
Witam mam pytanie odnośnie niebieskich postojówek .... Czy mundurowi czepiają sie za niebieskie postojowki efekt fajny http://allegro.pl/item329...treme_max_.html ale czy dowodzik można stracić ... Może już ktoś miał taką sytuacje ... ?
_________________ Był Rower Wigry III (Składak) , teraz R620 SLI 2.0 , 16V ........
SPAMU¦
Wysłany: Czw Mar 27, 2008 19:46 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 3 razy Dołączył: 29 Maj 2005 Posty: 52 Skąd: Myslovitz
Wysłany: Czw Mar 27, 2008 20:39
wiem że o gustach sie nie dyskutuje, ale prosze, nie róbcie tego roverkom
zostawcie zielone, niebieskie czy różowe diody, neony, lexusy, badlooki dla pryszczatych i zakompleksionych posiadaczy zaszpachlowanych nijakich pojazdów
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
I najmocniejszy akcent na końcu tego artykułu:
"Używanie czegoś takiego poza tym, że jest zabronione i może mieć konsekwencje w przypadku zatrzymania przez policję, jest po prostu prymitywnym buractwem."
no tak faktycznie, ale IMO takie chamsko żółte też by nie przeszły i nie ryzykowałbym
co do kolorów to IMO lekko niebieskie jak właśnie coś w stylu Philipsa to bym wsadził, ale jakieś inne kolory to raczej nie bardzo i uważam, że jest to delikatnie mówiąc wioska
a jeżeli chodzi o te wszystkie xenony i inne cuda (szczególnie przeróbki) to raz tylko mijałem xenony które mnie nie oślepiły a reszta jak ma ustawione to ja nie wiem
uzywalem zielone postojówki ,ale teraz kupilem biale 4 ledowe i sa o niebo lepsze, przy zestawie bi-xenon wypas gdy zatrzyma policja zawsze w zestawie mam na zamiane na zwylke <mowie o mijaniach> pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum