MaReK, czemu nie dałeś znać, że jedziesz...
Mój Roverek jest u Mariusza, więc sam nie mogłem jechać...
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Maciej. Zaluje bo bysmy pojechali moze ekipa jak do kraka
Majkela tez nie wzielismy i nie dalismy znac, bo pomysl pojechania zrodzil sie tak szybko jak biegunka u oseska
Ale moze za tydzien Rzeszow jakby organizowali, albo moze Zielona Gora
Pozdrawiam,
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Czyli ze co? W piatek i sobote to do Was ?
Hmm... w sumie okej, tylko jakis nocleg trzebaby skolowac... bo wracac na noc do wawki to nawet my nie jestesmy az tak hardcoreowi
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Wysłany: Nie Mar 30, 2008 15:39
Rovero się nie gniewa i zaprasza.. konkrety do ustalenia.. założę osobny wątek. Dzisiaj się będę widział ze skiba więc jeszcze ustale z nim co i jak MaReK zapraszam, ja Ci nocleg zorganizuje
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
ejjj ludzie chcialem sie spotkac pierwszy raz ale to cos bylo zle zorganizowane;] moze logistyke takich przedsiewziec zostawicie next mi, w koncu w tym siedze i cos o tym wiem lol a tak na serio to zabraklo kontaktu miedzy soba i zla lokalizacja (przynajmniej nie w tym czasie:) nastepnym razem proponuje sie spotkac w mnie uczeszczanym miejscu np na jakiejs stacji benzynowej i dopiero gdzies jechac na zarcie, zebysmy sie nie szukali:)
ejjj ludzie chcialem sie spotkac pierwszy raz ale to cos bylo zle zorganizowane;] moze logistyke takich przedsiewziec zostawicie next mi, w koncu w tym siedze i cos o tym wiem lol a tak na serio to zabraklo kontaktu miedzy soba i zla lokalizacja (przynajmniej nie w tym czasie:) nastepnym razem proponuje sie spotkac w mnie uczeszczanym miejscu np na jakiejs stacji benzynowej i dopiero gdzies jechac na zarcie, zebysmy sie nie szukali:)
pozdrowka
Kochanie jakbyś był dobrym logistykiem, a przynajmniej jakimkolwiek to nie znając ludzi, miejsca itd pomyślałbyś żeby mieć numer telefonu kogokolwiek Chłopaki z Katowic też nikogo nie znali, a jakoś i ja na nich trafiłam i z marcelem się znaleźli i całą resztą. O czymś to chyba świadczy prawda?
Dziękuję za spotkanie. Żałuję, że nie mogliśmy zostać dłużej. Ukłony dla zwariowanej ekipy pięknego ZT. MaReK i Violla, dyplom za spontaniczność Wam się należy
kwadrat ja bylem po raz pierwszy na spocie i tak jak zouza pisze jakos mialem kontakt. Dziekowa za mila sobote choc pogoda troche nie dopisala i szkoda ze musielismy tak wczesnie uciekac.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum