MaReK a propos było super i baaardzo miło było Was poznać, a ZT jest boskie
Dziekuje Nam tez bylo milo... Ale myslalem ze ten Twoj nick to jakos odwzorowuje charakter, a tu lipa 25tka tez ladna. Nisko zawieszona. We wszystkich 25 byla taka tapicerka? W ogole zadabne auto... tylko te odboje ciutke odkrec w masce
marcel_n napisał/a:
MaReK i Violla, dyplom za spontaniczność Wam się należy
Dzieki. Przyjmiemy go nastepnym razem
Pozdrawiamy, bylo milo tylko krotko, ale my tak mamy (tzn ja), ze na niedziele musze wracac.
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
MaReK a propos było super i baaardzo miło było Was poznać, a ZT jest boskie
Dziekuje Nam tez bylo milo... Ale myslalem ze ten Twoj nick to jakos odwzorowuje charakter, a tu lipa 25tka tez ladna. Nisko zawieszona. We wszystkich 25 byla taka tapicerka? W ogole zadabne auto... tylko te odboje ciutke odkrec w masce
MaReK nie psuj mi opinii
No 25 najpiękniejsza A tapicerka specjalna jak cały roverek A tapicerki są różne i takich jak moja mało widziałam, a na początku byłam przekonana, że tylko taka jest hehe
No wlasnie. Ja tez nie widzialem nigdy takiej... dlatego pytam
Nie psuje opinii, mysle ze odkrecenie lekko odbojow mogloby tylko poprawic ogolne samopoczucie auta i jego wlascicielki
Pozdrawiam,
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
No wlasnie. Ja tez nie widzialem nigdy takiej... dlatego pytam
Nie psuje opinii, mysle ze odkrecenie lekko odbojow mogloby tylko poprawic ogolne samopoczucie auta i jego wlascicielki
No powiedz jeszcze raz, że jest piękny
Nie chodzi mi o odkręcanie tylko o zouzowatość
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum