widzialem juz rozne kombinacje przedniego grilla ale tak do konca nie wiem jak jest z wycinaniem znaczka ogladalem to i powinny zostawac takie nieestetyczne "dziury"...a na foto sa gladkie...jak to jest
a tu pare przykladow ktory najlepszy ?
1
2
3
4
5
6
7
8 i tu jest juz calkiem dziwnie zrobiony
9 a to moj ulubiony heh
no wiem jak oni to robia ze jest tak ladnie zaokraglony od wewnatrz
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
SPAMU¦
Wysłany: Nie Gru 23, 2007 14:58 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
ja własnoręcznie wyłamywałem żeberka w grill'u oczywiście szpachla była niezbędna....przemalowałem go na kolor autka (Amaranth) ale znaczek w środku zostawiłem bo wg.mnie fajnie wygląda...teraz udało mi sie kupić brewki...wiec też niedługo założę je
A poza tymi śrubkami widocznymi z góry nie ma nigdzie żadnych zacisków itp? Nie trzeba wyciągać lamp by zdjąć zderzak? Pytam bo czekam na lampy nowe i jeśli by trzeba ściągać to bym wolał to zrobić za jednym zamachem
Nie koniecznie Ja zmienialem lampy bez zdejmowania zderzaka. Jakims cudem sie udalo, trzeba bylo go troche nagiac. Jednak nie polecam nikomu tego powtarzac
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum