Wysłany: Czw Kwi 10, 2008 13:26 sie pochwale..ZDAŁEM!!!!
no Siostry i Bracia
w dniu 10 kwietnia tj. czwartek o godzinie 8:52 z wynikiem POZYTYWNYM zakonczyl egzamin..no kto?? JA jestem bardzo szczesliwy tym bardziej ze Roverek juz przerejestrowany na mnie i mamusie i czeka sobie w garazu takze na natsepny zlot juz przyjade sam(tzn. Paula + ja + Rvr) a teraz takie pytanie, skoro dzis zdalem a kwity z egzaminu wysylaja jutro to kiedy wplacic kase za wyrobienie prawka w Urzedzie Wojewodzkim??
_________________ to boost or to boost even more - that's a question
Ostatnio zmieniony przez Markzo Czw Kwi 10, 2008 17:07, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Czw Kwi 10, 2008 13:26 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
dzieki Koledzy nie martwcie sie wiem ze nie umiem jezdzic i narazie do V6 sie nie zblizam a Roverka bede spokojnie ujezdzal bo za ladne autko zeby go rozbic a i szkoda kasy na naprawy lepiej za to zatankowac to do zoabczenia na drodze
dzieki!!!! nie no spokojnie coupe to moje oczkow glowie i katowac jej nie mam zamiaru a tak dla ogolnej informacji, kase mozna w Urzedzie wojewodzki wplacac odrazu, ja wplacilem dzis, pani ktora przyjela wplate powiedziala ze prawko bedzie w ciagu 2 tyg....dopiero
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum