- poznać osobiście klubowiczów i sympatyków - bezcenne,
- zobaczyć na żywo MG BGT V8 Thomski'ego - bezcenne,
- jechać w korowodzie ROVERKÓW - bezcenne,
- wygłupy i ciekawość Skiby - bezcenne,
- zobaczyć radość człowieka po opróżnieniu pęcherza - bezcenne,
- jechać ponad 300km aby pomogli Ci wymienić żarówkę H1 - bezcenne, (podziękowania dla kolegi, który wykazał się ogromną cierpliwością - wielkie, wielkie DZIĘKUJE),
- zapamiętać imiona kolegów i koleżanek - bezcenne i niemożliwe,
- pozostałe sprawy nie wymienione - bezcenne
Za resztę zapłaciłem z odłożonych pieniędzy na ten dzień
Szczecin - Toruń - Szczecin [665km/43l = 6,47 Pb95/100km
wyjazd 6:25, powrót 1:23, prędkość poza obszarem zabudowanym 100-140km/h [raz wiaterek powiał z tyłu i było 175km]
Polecam innym takie spotkania.
PS: SKIBA pamiętaj co mówiłeś o Gorzowie
Dla tych co nie zostali do zachodu słońca: Toruń - starówka w świetle latarni - bezcenne
PS 2. Nie udało mi się wrzucić zdjęć do galerii na stronie klubowej, więc podaje link do prywatnej mojej galerii [mam nadzieję, ze wszystko działa]
no ba! zlocik pierwsza klasa
- zjazd pod UMK, tyle rowerkow, cieszyl oko, no i spotkanie super ludzi
- wyzerka w zajezdzie tez niczego sobie
- szkoda tylko ze ekipa sie umowila na starowke od 19 bo nam juz sie do 19 robilo zimno i czmychnelismy spowrotem do Bydzi (ale starowka znow zaliczona i pierniki kupione)
teraz czas powaznie pomyslec o zlocie krajowym
pozdrawiam wszystkich ktorych spotkalem i z ktorymi mialem okazje pogadac na tematy roverkowe i nie tylko
No wlasnie kuza dupa
Mnie tam nie bylo i Violli Ale probowalismy dojechac... udalo sie chwile po 22 byc juz na miejscu. Ekipa Skiba, Brt, Maciej, Irek, Kruchy, Tomi pomogla zwiedzic nam kilka knajpek.
Pozniej pozegnalismy sie i udalismy sie na spoczynek (zmeczenie tym razem wzielo gore).
Drugi dzien tez byl zajebisty
Nie ma to jak emerycki spacerek po Ciechocinku
Powrot udany... bezpieczny i znowu pozdrowienia dla MGF'a ktorego juz wczesniej pozdrawialem w odpowiednim ku temu watku
Pozdrowienia dla Kasjo i bura za manewr wyprzedzania!
Ogolnie bylo super... i my do Torunia chyba za tydzien na zwiedzanko lecimy
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum