Chyba ich raczej nie zaskoczymy bo dostaliśmy od nich zaproszenie. Zdążyłem to tylko przeczytać za chwile maile zniknęły , ale na bank pamietam że przyszło zaproszenie
może by i pojechał ale nie wiem czy z kaską wyrobie w maju...
_________________ NIE POTRAFISZ PRZECZYTAĆ TEGO TEKSTU, WCIŚNIJ Ctrl +
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Dokłądnie mówiąc to dostaliśmy zaproszenie zgdzieś w połowie marca od klubu roverclub.cz
Zlot w Jičínie miał się odbyć 10 kwietnia, /maila nie znalazłem/
Z tego co się teraz doczytałem i o ile się nie myle termin ten został przełożony na 10,11.05.2008
Dokłądnie mówiąc to dostaliśmy zaproszenie zgdzieś w połowie marca od klubu roverclub.cz
Zlot w Jičínie miał się odbyć 10 kwietnia, /maila nie znalazłem/
Napisałem maila do Kateriny, organizatorki tego zlotu, mam nadzieje że odpisze po angielskiemu jak tylko bede coś mial wrzuce na forum.
Jeżeli chodzi o mnie, to mi ten termin pasuje Wcześniej widziałem zaproszenie, ale tak jak napisał Tomaszi, było na 10 kwietnia. Jeżeli spot odbędzie się 10 i 11 maja, to myślę że pojadę
Oczywiscie piszemy sie z Mareczkiem na zwiedzanie miasta Rumcajsa
Mialam w tym terminie zaplanowany inny wyjazd z okazji urodzin MaRkA , ale jestem pewna, ze nie bedzie mial mi za zle, ze zmienilam plany
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum